Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τούρτα φράουλα




Υλικά
κονσέρβα φρούτου στραγγισμένο (βερύκοκο, ροδάκινο) ή φράουλες
παντεσπάνι Μάγδας 2-3
2 δίσκοι μαρέγγες (ροδίνι) ή 1 παντεσπάνι κομμένο οριζόντια στα δύο
2 κρέμες γάλακτος 35%
ελάχιστη ζάχαρη 

Εκτέλεση
Χτυπάμε τις κρέμες, αλοίφουμε τη μαρέγγα, βάζουμε ένα στρώμα φράουλα και κάνουμε 3 στρώσεις: παντεσπάνι, σαντιγί, φράουλα, παντεσπάνι, σαντιγί, φράουλα…
Συμβουλή: να φαγωθεί την ίδια μέρα γιατί ποτίζει!
Ελένη Καρακάση,
συνταξιούχος οδοντίατρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου