Υλικά
κονσέρβα φρούτου στραγγισμένο (βερύκοκο, ροδάκινο) ή φράουλες
παντεσπάνι Μάγδας 2-3
2 δίσκοι μαρέγγες (ροδίνι) ή 1 παντεσπάνι κομμένο οριζόντια
στα δύο
2 κρέμες γάλακτος 35%
ελάχιστη ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τις κρέμες, αλοίφουμε τη
μαρέγγα, βάζουμε ένα στρώμα φράουλα και κάνουμε 3 στρώσεις: παντεσπάνι, σαντιγί,
φράουλα, παντεσπάνι, σαντιγί, φράουλα…
Συμβουλή: να φαγωθεί την ίδια μέρα γιατί ποτίζει!
Ελένη Καρακάση,
συνταξιούχος οδοντίατρος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου