Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πρασοσελινοκαροτάδα




Υλικά

1 σέλινο ρίζες και φύλλα, ένα μάτσο πράσα,4-5 καρότα, 1 κιλό πατάτες

αλάτι, πιπέρι,

1-2 αυγά,1-2 λεμόνια


μοσχοκάρυδο



Εκτέλεση

Βράζουμε σε λίγο νερό τα λαχανικά με λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγο τριμένο μοσχοκάρυδο. Χτυπάμε το αυγό, λίγο-λίγο ρίχνουμε το λεμόνι και προσθέτουμε το ζουμάκι του φαγητού.



Αναστασία Κεφαλά, φιλόλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου