Υλικά
1,5 κ. κολοκύθια
3 μεγάλα
καρότα
1 φλιτζάνι
γάλα
3 αυγά
150 γρ.
φέτα
150 γρ.
γραβιέρα
1 ματσάκι
κρεμμυδάκια ή ένα μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 ματσάκι
άνηθο
200 γρ.
κιμά
0,5
κρασοπότηρο λάδι
τριμμένη
φρυγανιά, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
- σε λίγο λάδι τσιγαρίζω τον κιμά (αφού τον αλατοπιπερίσω)
- τρίβω τα κολοκύθια στον χοντρό τρίφτη, αλατίζω και τα αφήνω στο σουρωτήρι (κατά διαστήματα τα πιέζω, μέχρι να φύγουν τα ζουμιά τους)
- τρίβω στον ψιλό τρίφτη τα καρότα
- ψιλοκόβω τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύω καλά και προσθέτω τον κιμά, τα κολοκύθια και τα καρότα
- αν χρειασθεί προσθέτω λίγη τριμμένη φρυγανιά
- απλώνω σε ταψί, ρίχνω λίγο λάδι από πάνω και ψιλοσκεπάζω με τριμμένη φρυγανιά
- φουρνίζω σε μέτρια θερμοκρασία
Αφροδίτη Παράσχου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου