Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ρύζι με πιπεριές


Υλικά
350-400 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά
125 γρ. ρύζι
1/2 σακουλάκι καλαμπόκι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
λίγο brio, αλάτι, πιπέρι, τριμμένη φρυγανιά


Εκτέλεση 
Βράζω το ρύζι με το καλαμπόκι και τα βουτυρώνω. 
Τσιγαρίζω ελαφρά τις πιπεριές και τα κρεμμυδάκια.
Ανακατεύω το ρύζι –καλαμπόκι με τις πιπεριές– κρεμμυδάκια.
Στρώνω σε pyrex το μισό μίγμα, απλώνω τα μισά τριμμένα τυριά,
το υπόλοιπο μίγμα, τα υπόλοιπα τριμμένα τυριά και σκεπάζω με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 ώσπου να ροδίσει.

Αφροδίτη Παράσχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου