Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Lemon pie (Ευάκι)




Υλικά
250 γρ. digestive (μπισκότα Παπαδοπούλου) 
2-3 κουταλιές βιτάμ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
300 γρ.φιλαδέλφεια
2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)

Εκτέλεση
Χτυπώ στο multi τα μπισκότα με το βιτάμ και το βάζω για 1/2 ώρα στο ψυγείο.
Χτυπώ με το μίξερ για 5 λεπτά το γάλα.
Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτω την φιλαδέλφεια και τα λεμόνια (χυμό & ξύσμα).
Σε ταψάκι στρώνω τα μπισκότα, πατώντας τα καλά, να φύγει όλος ο αέρας και από πάνω στρώνω την κρέμα.
Αφήνω για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Αφροδίτη Παράσχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου