Υλικά
250 γρ. digestive (μπισκότα
Παπαδοπούλου)
2-3 κουταλιές βιτάμ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
300 γρ.φιλαδέλφεια
2 λεμόνια (χυμό και ξύσμα)
Εκτέλεση
Χτυπώ στο multi
τα μπισκότα με το βιτάμ και το βάζω για 1/2 ώρα στο ψυγείο.
Χτυπώ με το μίξερ για 5 λεπτά το γάλα.
Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτω την φιλαδέλφεια και τα
λεμόνια (χυμό & ξύσμα).
Σε ταψάκι στρώνω τα μπισκότα, πατώντας τα καλά, να φύγει
όλος ο αέρας και από πάνω στρώνω την κρέμα.
Αφήνω για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Αφροδίτη Παράσχου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου