Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κοτόπουλο με σόγια & ζάχαρη


Υλικά 
Φιλέτο κοτόπουλου (στήθος ή μπουτάκι φιλεταρισμένο)
1 βαζάκι σάλτσα σόγια (μεσαίο μέγεθος)
μαύρη ζάχαρη


Εκτέλεση
·     Απλώνω σε ταψί το κοτόπουλο
·    Ρίχνω την σάλτσα και από τις δύο πλευρές
·    Ρίχνω τη ζάχαρη
·     Αφήνω τουλάχιστον 1-2 ώρες στο ψυγείο
·    ΧΩΡΙΣ αλάτι, πιπέρι, λάδι, ψήνω κανονικά στον φούρνο
Συνοδεύω με ρύζι ή πουρέ
Αφροδίτη Παράσχου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου