Υλικά 
Φιλέτο κοτόπουλου (στήθος ή μπουτάκι φιλεταρισμένο)
1 βαζάκι σάλτσα σόγια (μεσαίο μέγεθος)
μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
·    
Απλώνω σε ταψί το κοτόπουλο
·    Ρίχνω την σάλτσα και από τις δύο πλευρές
·    Ρίχνω τη ζάχαρη
·    
Αφήνω τουλάχιστον 1-2 ώρες στο
ψυγείο
·    ΧΩΡΙΣ αλάτι, πιπέρι, λάδι, ψήνω κανονικά στον
φούρνο
Συνοδεύω με ρύζι ή πουρέ
Αφροδίτη Παράσχου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου