Υλικά
Φιλέτο κοτόπουλου (στήθος ή μπουτάκι φιλεταρισμένο)
1 βαζάκι σάλτσα σόγια (μεσαίο μέγεθος)
μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
·
Απλώνω σε ταψί το κοτόπουλο
· Ρίχνω την σάλτσα και από τις δύο πλευρές
· Ρίχνω τη ζάχαρη
·
Αφήνω τουλάχιστον 1-2 ώρες στο
ψυγείο
· ΧΩΡΙΣ αλάτι, πιπέρι, λάδι, ψήνω κανονικά στον
φούρνο
Συνοδεύω με ρύζι ή πουρέ
Αφροδίτη Παράσχου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου