Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μυδοπίλαφο


Υλικά
1 πακέτο μύδια καθαρισμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ καυτερή πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά, 1 κόκκινη πιπεριά
1 ματσάκι άνηθο
1 ποτήρι ρετσίνα ή άσπρο κρασί
1 ποτήρι ρύζι καρολίνα

Εκτέλεση
Τσιγαρίζω το κρεμμύδι, πιπεριές, λίγο άνηθο & πιπέρι.
Προσθέτω το ρύζι, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει διάφανο, προσθέτω τα μύδια και αφού τα γυρίσω όλα μαζί, για λίγο, προσθέτω το κρασί (ή την ρετσίνα).
Αφού ρουφήξει λίγο τα ζουμιά, προσθέτω ένα ποτήρι βραστό νερό, αλάτι, πιπέρι και τον υπόλοιπο άνηθο.
Βράζω σε πολύ σιγανή φωτιά.
Αφροδίτη Παράσχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου