Βράζουμε
το ρύζι για 20 περίπου λεπτά σε χαμηλή φωτιά αφού πρηγουμένως το έχουμε
μουλιάσει σε ζεστό νερό για μισή περίπου ώρα. Σε άλλο κατσαρολάκι βάζουμε λίγο
βούτυρο με κουκουνάρια, σπασμένα αμύγδαλα και σταφίδες (τελευταίες) και ανακατεύουμε
συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Όταν βράσει το ρύζι προσθέτουμε τη γέμιση. Μπορούμε να
βάλουμε και κάστανα βρασμένα.
Νίνα
Παπαποστόλου,
ιδιοκτήτρια
του Μανδραγόρα,
του
Όλυμπος Βέροια και του Ginger Oil,
άξια
μαθήτρια της κας Μάγδας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου