υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια
φρέσκο κρεμμυδάκι
άνιθος
κίτρινο
τυρί
πιπέρι
μυρωδάτο
εκτέλεση
Πλένουμε τα μανιτάρια 2-3 φορές
αφού αφαιρέσουμε το κοτσανάκι. Κάνουμε μία σύβραση με φρέσκο κρεμιδάκι, άνιθο
και τα μανιταρικοτσάνια κομένα μικρά κοματάκια. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με τη
σύβραση στραγγίζοντας τα ζουμιά στο ταψί όπου τα στρώνουμε. Τα πασπαλίζουμε με
λίγο ήπιο κίτρινο τυρί και μυρωδάτο πιπέρι. Τα βάζουμε στο φούρνο 150-175
βαθμούς για 20 λεπτά.
Ρένα Μόλχο, ιστορικός, Σαλονικιά μαγείρισα μεσογειακής κουζίνας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου