Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

κοτόπουλο με δαμάσκηνα



Το κόβουμε σε κυβάκια, όπως και τα ξερά δαμάσκηνα, βάζουμε σιγανή φωτιά, προσθέτουμε κάρυ, κάπαρη, κουκουνάρι, ηλιόσπορους και σε κομματάκια μια δυο φέτες από κίτρινο τυρί. Όλα αυτά με τη σιγανή φωτιά δημιουργούν ένα συνόλο δεμένο και ισορροπημένο. Στο πλάι προτείνω ρύζι ατμού.
Χριστίνα Σιγανίδου,
δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου