Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Καροτόσουπα



Υλικά
καρότα 1 κιλό ψιλοκομμένα σε φλέτες
κρεμμύδια 2
σέλινο ένα δύο ψιλοκομμένα
μαϊντανός
πατάτες όσες θέλουμε
πορτοκάλια 2

Εκτέλεση
Ξανθαίνουμε λίγο το κρεμμύδι. Βάζουμε 7 ποτήρια νερό και βάζουμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο και τον μαϊντανό, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσουν καλά. Σβύνουμε με χυμό πορτοκάλι.
Αθηνά Τσαγκάρη
σκηνοθέτις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου