Υλικά
καρότα 1
κιλό ψιλοκομμένα σε φλέτες
κρεμμύδια 2
σέλινο ένα δύο ψιλοκομμένα
μαϊντανός
πατάτες όσες θέλουμε
πορτοκάλια 2
Εκτέλεση
Ξανθαίνουμε λίγο το κρεμμύδι. Βάζουμε 7 ποτήρια νερό και
βάζουμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο και τον μαϊντανό, σε χαμηλή φωτιά
μέχρι να βράσουν καλά. Σβύνουμε με χυμό πορτοκάλι.
Αθηνά
Τσαγκάρη
σκηνοθέτις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου