Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μηλόπιτα



Υλικά
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (βρίσκω εξαιρετικό το Robin 
Hood από τον Καναδά για τα γλυκά)
1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη λευκή
1 κουταλιά σούπας κανέλλα
3 κ. γλυκού κοφτά μπέικιν
4 μήλα κομμένα σε κύβους (κατά προτίμηση πράσινα ή κίτρινα)
4 αυγά
1 φλιτζάνι βιτάμ
½ κουταλάκι αλάτι



Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τα στερεά υλικά και ρίχνουμε τα αυγά ολόκληρα. Χτυπάμε με το βούτυρο και προσθέτουμε τα μήλα. Μία εναλλακτική πρόταση είναι να τα τοποθετήσουμε κατά στρώσεις (μίγμα, μήλα τα οποία πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα και έπειτα μίγμα και τέλος μήλα). Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 1 ώρα και 1 τέταρτο.

Όλγα Φωτακοπούλου,
ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου